Avgå med omedelbar verkan!

Idag fick vi beskedet att Gefle IF nu ytterligare en gång har beslutat att byta shortsen. När de först beslutade att byta tillbaka till ljusblå shorts så var det för att försöka få oss supportrar att vara tysta. Den gick vi inte på.

Nu när de återigen har bytt till marinblått så förstår jag inte hur någon supporter kan stödja deras beslut angående matchkittet. De visar verkligen nu att allt handlar om pengar och, framförallt, att de fullständigt struntar i supportrarnas åsikt.

Deras förtroende är nu helt borta. Vi föreslår nu att de tar sitt förnuft till fånga och avgår med omedelbar verkan. Gefle IF:s styrelse har skämt ut sig och behandlat vår klubb som ett företag. Vi supportrar måste nu markera ännu hårdare att vi inte accepterar att styrelsen leker med våra färger och olika kombinationer.

Spelarna i Gefle IF, som är också är delaktiga i beslutet, kan räkna med att inte få något stöd från läktarplats från oss i Gefle Blue Boys. Det är med besvikelse undertecknat skriver att Hasse Berggren med flera, en man som spelat många matcher i Gefle IF, verkar känna sig nöjd över matchkittet. Det trodde jag aldrig.

/backen

Kommentarer
Postat av: Azzurri x sempre

Detta är helt sanslöst. Nu får det fan vara nog! AVGÅ ALLA!

2009-03-16 @ 19:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0