Vem bryr sig om oss?

Med bara någon månad kvar till säsongspremiär kom den förskräckande nyheten om att Gefle IF väljer att byta färg på hemmatröjorna inför denna säsong. Jag blev förvånad, riktigt förvånad. Utan någon som helst hänsyn till supportrarna väljer man att skrota den klassiska färgen "himmelsblå". En färg som det både sjungs om på läktaren och i olika supporterlåtar.

Supportergrupperna Sky Blues och Gefle Blue Boys förknippas med färgen, ska inte då laget bära den färgen också på hemmaplan? Hur lustigt blir det inte att sjunga "En gång himmelsblå - Alltid himmelsblå" och sedan se laget springa runt i vita tröjor?

Finns det överhuvudtaget någon från GIF-organisationen som bryr sig om klubbens supportrar, de trognaste som gör av med sista hundralapparna för att se laget spela fotboll i Stockholm, Örebro eller Göteborg. Jag respekterar den vita färgen som klubben använt så länge, men sedan jag kan minnas och under tiden jag vuxit upp har man haft den himmelsblåa. Den himmelsblåa färgen som var med och tog steget upp i både Superettan och Allsvenskan. Den himmelsblåa färgen som tillsammans med klubbmärket bars av Mathias Woxlin i den historiska vändningen mot Malmö FF 2006.

Det är dags att lyssna på klubbens hjärta, supportrarna!

/FANZIN

Kommentarer
Postat av: Mattias Woxlin

SKY BLUES!!!

2009-01-29 @ 21:45:45
Postat av: Anonym

Bojkotta matcherna framöver och sätt upp bandiroller med budskap.! Ha det gott

2009-01-29 @ 22:24:50
Postat av: Umbro

vita T-shirts kommer att förstöras

2009-01-29 @ 22:28:39
Postat av: GIF

Usch, vita hemmatröjor? fy fan.

2009-01-29 @ 23:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0