Försvara och bevara vår färg!

Nu behövs din hjälp och det är bråttom.

Gefle IFs styrelse har beslutat internt att man ska sluta använda de himmelsblåa tröjorna och istället använda sig av vita. Det grundar sig i att man vill återgå till den färgen som användes på 70-talet. Denna förändring har beslutats av styrelsen utan att de frågat oss, de som verkligen älskar och lever för klubben, vi supportrar. Tydligen anser dem att detta inte är någon stor grej så de kan avgöra det själva. Man nekar också att någon sponsor skulle vara iblandad och säger att man helt enkelt vill återgå till den och traditionella färgen. Här luktar det lite rökridå måste jag säga.

Vi supportrar har vuxit upp med ett Gefle IF spelandes i de himmelsblå tröjorna. Många av oss synonymiserar Gefle IF med Himmelsblått. Färgen är en del av vår själ som man inte bara kan byta bort, därför kommer vi göra allt för att visa vår ståndpunkt och försöka hindra dessa översittares beslut innan det är försent. Oavsett om vi vinner denna kamp eller inte så har vi i alla fall visat att vi inte tänker acceptera att styrelsen gör som de vill utan att prata med deras viktigaste tillgång först. Man vet aldrig vad som kommer ske i framtiden, Gevalia Football Club och röda tröjor? Vi måste göra vår röst hörd.

Vi som driver denna sida uppmanar alla att maila in bilder, texter, filmer, länkar och övrig propaganda som är EMOT den vita tröjfärgen. Det spelar ingen roll om du har gått journalisthögskola eller just lärt dig skriva, skicka din text till oss så publiceras den snarast. Du behöver inte skriva under med ditt namn, det viktiga är att budskapet kommer fram. Skriv också på protestlistan och hjälp även till att sprida budskapet och denna hemsida för att starta debatt, diskussion och intresse. Be dina vänner, familj och arbetskamrater att skriva på. Vi ger oss inte i första  taget!

MAILADRESS: [email protected]
PROTESTLISTA: http://www.namninsamling.com/site/get.asp?bevaratrojorna

TACK PÅ FÖRHAND!!!

Kommentarer
Postat av: backen

En gång himmelsblå - ALLTID HIMMELSBLÅ

2009-01-29 @ 21:22:10
Postat av: Azzurri x sempre

Ruskigt bra initiativ med denna blogg! Kampen mot de vita tröjorna behöver en sådan här sammanhållande portal och vi vet ju inte hur länge vi ska behöva kämpa, hur djupgående och omfattande protesterna kommer att tvingas bli. Stort tack till skaparen/skaparna!

2009-01-30 @ 00:26:46
Postat av: Andreas

Nice blogg, keep up da good work, MOT DEN MODERNA FOTBOLLEN.



/Peking

2009-02-27 @ 21:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0