En gång Himmelsblå, Alltid Himmelsblå!



Vi ska börjar med ett klagörande: Sky Blues, Gefle IF:s officiella supporterklubb representerar INTE alla Geflesupportrar, och det finns en stor frustration hos de många som är uppvuxna med begreppet "Gefle Himmelsblå".

Vi tycker det är respektlöst och totalt utan hänsyn för de mest trognaste inom Gefles led att klubben INTE för en dialog med sina fans.

Klubbens smeknamn och kännetecken har varit "Himmelsblå",och de supportrar som idag följer sitt Gefle har aldrig sett något annat än de Himmelsblå ställen.
OM nu det klubbas igenom till 100% så betyder det att en omfattande reform av sånger, flaggor, banderoller, souvenirer och inte minst namn; Sky Blues och Gefle Blue Boys har spelat ut sina roller.

Det värsta är tillvägagångssättet, hur Gefles styrelse plötsligt bestämmer att byta färger bara 2 månader innan säsongsstart, utan att i god tid informera supportrar om detta stora beslut?
Vi är trötta på att alltid komma i sista hand, att alltid bli förbisedda av den klubb vi älskar, är det tacken för allt engagemang, alla resor till Borås, Kalmar, Halmstad och Malmö?

/FRALLAN

Kommentarer
Postat av: Rene

Cheers from Moscow to all Gefle IF fans!

Gefle IF is only SKY BLUES!

Mine support to you!

2009-01-29 @ 21:30:56
URL: http://www.spartak.com
Postat av: Azzurri x sempre

Thanks for your support!

2009-01-30 @ 00:28:51
Postat av: a

Byt inte namn. Fansen kommer alltid att vara himmelsblå.

2009-03-06 @ 07:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0